?php echo do_shortcode("[universal_video_player_and_bg settings_id='1']");?

Over mij

Even voorstellen

Na mijn opleiding tot psychotherapeut heb ik jarenlange ervaring opgedaan binnen verschillende GGZ instellingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Ik heb daar mensen met uiteenlopende problematiek behandeld. Ik heb ondermeer 7 1/2 jaar binnen het gespecialiseerde traumacentrum van de GGZ Drenthe gewerkt. Ik werkte daar op een afdeling voor deeltijdbehandeling voor vrouwen die vroeg in hun leven getraumatiseerd zijn geraakt. Momenteel werk ik bij Forte GGZ. dat is een nieuwe GGZ instelling met locaties in Groningen, Leeuwarden, Assen en Zwolle.
In de praktijk werk ik hoofdzakelijk met mensen met depressieve- en angstklachten, persoonlijkheidsproblematiek, en trauma.

Naast mijn werk volgde ik een 3 jaar durende training aan de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht. Dit is een opleiding waarin bewustzijnstraining en psychologische begeleiding worden geïntegreerd. Ook volgde ik opleidingen op het gebied van EMDR (level 1 en 2), focussen, Mentalisatie Bevorderende Therapie, groepstherapie, ACT, polyvagaaltherapie en compassietraining.